yes
no
no
no

Miscarea - Factor antiaging de top

Niciun comentariu

       Unul din factorii de baza in prevenirea imbatranirii este miscarea. Am evitat sa folosesc cuvantul ‘sport’, termen  care pe unii  dintre noi ne sperie din start (fac parte din aceasta categorie). Consecintele pe termen lung ale miscarii zilnice nu privesc doar imbatranirea ci si sanatatea. Fiind persoane active si facand regulat exercitii fizice moderate, beneficiem de vitalitate pe termen lung si prevenim multe boli. Mersul pe jos intr-un ritm alert, este unul dintre cele mai bune sporturi pe care le poti practica. Pe langa faptul ca nu costa nimic, beneficiezi si de lumina, soare si aer.
         Miscarea este si un excelent antidepresiv, induce o calitate mai buna a somnului si o revitalizare si inviorare a intregului organism.
        Desigur ca cei mai multi dintre noi au o viata de birou statica, mergem doar cu masina pentru ca timpul nu ne permite altfel, dar si in acest caz important este sa alternam statul la birou cu miscarea.Un studiu  facut la Universitatea din Utah pe un numar de 3620 de barbati si femei, a aratat ca inlocuind 2  minute de stat la birou cu 2 minute de miscare la fiecare ora, scade riscul mortalitatii cu 33%.
    Pe langa bolile grave pe care le putem preveni prin exercitii fizice regulate (diabet, boli cardiovasculare, osteoporoza), mai putem obtine un bun metabolism, pierdem in greutate si ne simtim grozav!
        Daca timp de 4 saptamani ne propunem sa mergem pe jos timp de 5 zile pe saptamana, cate 20 minute in fiecare zi, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ce inseamana asta?
  • pierdem intre 2 si 3 kg; datorita accelerarii metabolismului si digestia va fi mai buna
  • o mai buna oxigenare  a sangelui va intensifica circulatia la nivelul capilarelor din piele, facand pielea sa arate mai proaspata, mai sanatoasa si mai tanara
  • vom dormi mai bine, mai ales daca faci plimbarea seara
  • si nu in ultimul rand vom fi mai veseli si mai putini stresati
                  Daca mai si mancam corect, avem asigurati cei mai importanti factori Anti-Aging!author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)