yes
no
no
no

O DIMINEATA PERFECTA INCEPE CU UN SMOOTHIE

Niciun comentariu


   O dimineata perfecta,

incepe cu un smoothie super energizant, Antiaging, vitaminizant, care iti creste imunitatea, vitalitatea, care iti aduce necesarul de nutrienti  pentru toata dimineata si mai e si perfect pentru pielea ta!
Fructele se mananca ca si  masa separata, de preferat necombinate cu  alte alimente, avand un timp de digerare scazut (de circa 30 min). Nici intr-un caz nu se consuma dupa masa, ca si desert!


                                        SMOOTHIE CU GOJI SI TURMENIC
  Ingrediente:
·         2 portocale medii decojite
·         Jumatate de pahar de lapte de cocos sau de migdale (puteti  folosi si apa)
·         2 linguri fructe de goji (ideal ar fi sa le lasati in apa macar 15 min pentru a se hidrata)
·         Jumatate de lingurita turmenic
·         lingura miere cu ghimbir* sau sirop de artar
·         Optional cateva cuburi de gheata

  Preparare
   Totul  se amesteca intr-un blender de mare putere, iar la final se adauga gheata.
   Este un mic dejun ideal, care inlocuieste prin ingredientele sale, cu mare succes orice mic dejun clasic, care nu ingrasa, alcalinizeaza organismul si asigura detoxifierea acestuia, atat de importanta in prima parte a zilei.

* Mierea cu ghimbir este un produs pe care e bine sa il aveti  in casa si il puteti face chiar  d-voastra foarte simplu. Aveti nevoie de 1 kg de miere, organic si 1-2 buc de ghimbir proaspat. Acesta se rade marunt si se amesteca in miere. Compozitia se pune intr-un vas din sticla pe care il inchideti ermetic si il puneti  intr-un loc intunecos. Folositi in fiecare zi cat aveti nevoie si nu uitati sa il puneti inapoi la intuneric pentru a-si pastra calitatile. E un super produs, pe care il puteti adauga in smoothie, in ceai, limonada etc. Eu m-am obisnuit sa il consum in fiecare zi. Delicios!


author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)