yes
no
no
no

TOTUL E DESPRE IUBIRE

Un comentariu
Multi oameni se imbolnavesc chiar daca mananca sanatos, fac sport, incearca sa duca o viata cat mai apropiata de ce recomanda specialistii. Problema este ca daca mintea noastra lupta impotriva corpului nostru, adica daca  noi insine nu ne iubim corpul, atunci totul e in zadar. Continutul gandurilor noastre ne fac ceea ce suntem si urmeaza sa fim.Intregul nostru EU trebuie sa fie in  echilibru. Chiar daca nu imi place cuvantul 'trebuie' si incerc sa nu il folosesc, in acest context ' trebuie' este necesar. Altfel straduinta noastra in a face orice este in zadar . Daca putem sa iubim alte persoane, lucruri, etc...e oare atat de greu sa ne iubim corpul?
Ganditi-va de cate ori i-ati pricinuit dureri sau i-ati permis altcuiva acest lucru, de cate ori l-ati supus la incercari lipsite de sens, l-ati constrans sau de cate ori ati  ratat posibilitatea de a-i face  bine.

Sunt putini oameni multumiti de corpul si de frumusetea lor. Totodata noi nu ne gandim la faptul ca, nascandu-ne, noi singuri ne-am ales corpul. Pentru noi este necesar tocmai acest corp pentru ca in caz contrar am fi ales corpul creat de alti parinti.
Eul si corpul alcatuiesc un intreg al lumii spirituale si fizice, dar sunt totusi diferite. Omul nu poate sa-si determine singur existenta. Acest lucru este un atribut divin. Dar in rest Dumnezeu ne-a oferit posibilitatea si libertatea alegerii. Asa ca fiecare dintre noi, in anumite limite ne putem modifica corpul. Daca ii multumiti trupului si il iubiti, atunci veti simti raspunsul acestuia.

Organismul nostru are capacitatea de a produce balanta perfecta de neurotransmitatori, necesara unei functionari  perfecte si are capacitate de autovindecare de 100%. Dar fara nici o urma de indoiala, continutul gandurilor noastre si emotiile influenteaza imediat biochimia organismului. Prin meditatie  si alte technici mentale s-au  reusit autovindecari spectaculoase, ar spune unii, normale, ar spune altii.
Cauzele bolilor sunt spirituale! Poate ca e timpul sa te opresti, sa iti asculti corpul care trage multe semnale de alarma pana se ajunge la o boala grava.

Am intalnit multe persoane care si-au facut un mod de viata din a tine cure peste alte cure de slabire, stresandu-se, ajungand in stari de depresii grave, practic uitand  si care este scopul in sine de a fi peste masura de slab. Am avut paciente care si-au facut  operatii estetice, intrand intr-un cerc vicios (de obicei cine isi face o operatie estetica nu se opreste doar la una), supunandu-si corpul la adevarate traume. Ce sa insemne, asta decat neiubire de sine? Si ironic tot nu au ajuns sa fie mai admirate sau mai iubite decat inainte. De ce? Poate ca oamenii vad intai lumina din tine, aura din jurul tau si abia apoi nasul, buzele sau sanii.
Iubindu-ti corpul mai mult, ascultandu-l, cerandu-ti iertare ca nu l-ai iubit, corpul va transmite exact semnalele de care este nevoie ca sa ramai sanatos si sa stralucesti.

Si pentru ca Dumnezeu e iubire si el ne-a creeat pe noi, atunci neiubirea de sine devine un pacat in fata lui Dumnezeu.author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)