yes
no
no
no

DE CE IUBESC REMEDIILE FLORALE BACH

Niciun comentariu
Filozofia  DR.  Bach  este  deopotriva  simpla si profunda, bazata  pe  natura spirituala a fiintei umane. Imbolnavirile de care suferim, pot fi consecinta unor tulburari psiho-emotionale aparute in urma interactiunii noastre cu ceea ce ne inconjoara sau a unor evenimente traumatice prin care am trecut, dar pe care nu am reusit sa le depasim in totalitate.
Dezechilibrele emotionale preced si determina boala fizica,prin slabirea sistemului imunitar si a vitalitatii.
Dr. BACH a descoperit 38 de remedii florale, fiecare pentru o anume stare emotionala si mentala, plus o combinatie de 5 remedii pentru situatiile urgente si acute, pe care l-a numit RESCUE REMEDY.
Efectul unui produs final, al  unui produs naturist pe care il folosim, poate fi considerabil alterat de mai multi factori externi.
  • recoltarea  la timpul potrivit, ma refer la perioada din an dar si la ora din zi, astfel incat sa contina un maximum de substante active.
  • uscarea  in bune conditii si dupa regulile specifice  fiecaruia
  • conservarea
As mai adauga aici (si am lasat asta pentru final, DOAR  pentru ca este mai mult de povestit), ENERGIA persoanei care le culege si le prepara. Dupa cum e bine stiut de acum, s-a dovedit prin nenumarate experimente, alterarea calitatilor  diverselor substante de origine animala sau vegetala (si ma refer in primul rand la binecunoscutele experimente ale doctorului Masaru Emoto, care a dovedit in experimentele sale modificarea moleculelor de apa sub actiunea unor factori de natura energetica. El a fotografiat moleculele de apa inghetate, punand in evidenta  efectul constiintei umane-hado, asupra acestora) 
Daca este sa gasim  un exemplu clasic, mai usor de abordat si la indemana, ganditi-va la doua  femei care au exact aceleasi ingrediente  pentru a gati o mancare. Nu-i asa ca intodeauna  rezultatul e diferit? Nu-i asa ca intotdeauna mancarea preparata de unele persoane e mai buna decat a altora?
Gandurile  noastre,  energia  noastra influenteaza tot ceea ce facem!
Doctorul Bach a studiat ani de zile legatura intre boala si emotii (sau influenta psihicului in manifestarea unei afectiuni fizice). Pentru ca fiecare emotie netratata, reprimata, uitata poate conduce in timp la aparitia unei manifestari fizice. Si atunci normal este sa identificam si sa tratam intai, ceea ce vine din planul psihic.
Dar el a descoperit mai mult decat niste plante pe care le-a asociat unor boli. A descoperit si ne-a lasat noua mostenire, metoda unica prin care se recolteaza si se prepara aceste remedii. Pentru ca,pe langa substanta activa care actioneaza, intervine si o vibratie, o energie care este transmisa pacientului pentru vindecare.De aceea cautati Remediile Bach originale!

Pentru ca totul in univers este lumina!
author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)