yes
no
no
no

SINDROMUL DE LUNI DIMINEAȚĂ

Niciun comentariu

Off ... Iar este luni, iar merg la muncă, m-am săturat de același birou, de aceeași colegi și de aceeași muncă plictisitoare. De nu ar mai veni dimineața să mă trezesc și să merg iar acolo. Și sunt atât de obosit ...”
Cam astea ar fi gândurile din mintea unui om care are nevoie de remediul  HORNBEAM.
Persoanele care ar avea nevoie de acest remediu, sunt cele care preferă  să rămână într-o rutină, într-un job, care nu le aduce nici o satisfacție. Aceștia nu își asculta deloc instinctul, s-au îndepărtat de „eul superior”, nu aud mesajele venite din exterior și care ar putea să îi scoată din această stare, ar putea să îi ducă pe alt drum, să le ofere o altă perspectivă asupra viitorului. Aceste persoane vor ignora posibilitățile de dezvoltare personală și tot ce ar putea să îi scoată din aceasta stare mentală .
Și normal că atunci când faci ce nu îți place, apare oboseala. Schimburile de energie nu se realizează pe toate planurile și considerându-se mereu obosite, aceste persoane preferă sedentarismul unor activități fizice, intrând într-un cerc vicios din care nu mai au puterea de a ieși. Aceste persoane se trezesc dimineața mai obosite decât la culcare și pentru a se putea motiva să pornească la treaba se folosesc de câte un viciu de genul: fumat, cafea, dulce etc.
 Având în vedere că oboseala este doar mentală , nefiind rezultatul concret al unui efort fizic sau intelectual, Remediul floral HORNBEAN te poate ajuta ca mintea să îți devină limpede, să vezi că poate munca ta nu este chiar așa plictisitoare dacă o faci cu pasiune, și cu siguranță există o multitudine de lucruri pe care le poți face cu  entuziasm.
BACH THERAPY IȚI OFERĂ CÂTE UN REMEDIU PENTRU ORICE STARE EMOȚIONALĂ SAU MENTALĂ!
IUBESC REMEDIILE FLORALE BACH ORIGINALE, UNICE ÎN LUME ATÂT PRIN CONȚINUT, CÂT ȘI PRIN VIBRAȚIA PE CARE O TRANSMIT!author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)