yes
no
no
no

MONSTRUL DE SUB PAT

Niciun comentariu
                             
       
           Traiești  intr-o stare de frică incontrolabilă fara a putea descrie exact de ce îți este frică? Nu esti singurul .... Multi oameni traiesc asta: anxietate, teamă, neliniște, manifestări fără o cauza rațională. Un sentiment de veritabilă groaza si anxietate!
In Terapia Florala Bach exista un remediu pentru aceasta stare: ASPEN. Pe langa acest remediu, Dr. Bach a mai descoperit alte 4 remedii ,fiecare destinat unui alt tip de frică. Pentru că nu-i așa, frica poate fi de multe feluri.
In frica de tip ASPEN, proportiile sunt covârsitoare. Acești oameni sunt sensibili la influențele psihice ale oamenilor din jurul lor, la conflicte de orice natură, incepand de la conflicte la serviciu pana la dezastre mondiale, fiind constienti de multe ori de ele inainte ca ceilalti oameni sa le remarce. Ei se manifestă ca si cum subconstientul lor ar recepționa orice potential pericol, ei avand senzația, că evenimente catastrofale sunt pe cale să se întâmple: cutremure, accidente, dezastre....
Multor oameni care trăiesc frica de tip ASPEN, le este frică de întuneric, au coșmaruri,se trezesc si nu mai pot adormi, au senzația că cineva e în casă, cineva îi urmarește, nefiind capabili de a le explica concret altora de ce anume le este teamă. Acest tip de frică, poate include și teama ca ceva malefic, o forța oculta se află permanent în preajmă și vrea să le facă rău.
Si copiii pot experimenta o astfel de frică; frica de monstrul de sub pat, frica de întuneric, frica de a dormi singuri. Insa, atenție, ei nu vorbesc despre asta, pentru ca nu stiu sa explice cauza fricii.
Remediul ASPEN (Populous Tremula) este prescris acelor pacienți care experimentează aceste trăiri, cu rezultate exceptionale atât la adulți cât și la copii. Frica va fi înlocuita cu un sentiment de liniste si pace interioara, iar anxietatea va disparea.
La nivel spiritual, Remediul ASPEN, potențeaza accesul la sfere spiritule mai înalte, în planuri mai subtile de conștiența.
Copiii îsi recapătă  încrederea că sunt în siguranța și că sunt protejați.
Dacă ai astfel de manifestari si ai nevoie de ajutor, trebuie sa știi ca nu ești singur si nici singurul om caruia i se intâmpla asta! Si mai trebuie sa știi ca totul se poate rezolva cu acest remediu, care poate fi prescris singur sau în combinație cu altele. Vom decide împreuna!
   


author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)