yes
no
no
no

SPUNE NU CUREI DE SLĂBIRE

Niciun comentariu

           Numai când pronunț  aceste cuvinte mi se face foame ... Iar dacă, îmi propun de mâine să țin vreo cură, dietă sau cum s-o fi numind, tot de mâine îmi este mult mai foame decât în mod normal. De câte ori nu ați auzit în jurul dumneavoastră: „De mâine sunt la cură”.
Vestea proastă este că, creierul reacționează foarte prost la auzul acestei vești. De ce? Păi de-a lungul a milioane de ani de evoluție, organismul uman s-a adaptat în a consuma în anotimpul cald ,atunci când mâncarea se găsea din belșug și de a pune și ceva în depozite pentru perioadele de timp când era greu de procurat hrană.

Atunci când ne propunem să ținem o cură, creierul transmite organismului că ar trebui să se pregătească pentru o perioadă de restriște, iar acesta va acumula tot ce se va putea, în depozite. Acest lucru, în primul rând va crea o senzație de foame continuă și în al doilea rând, că nu vom reuși să dăm jos cum ne dorim, chiar dacă aproape că ne înfometăm, pentru că organismul va duce aproape tot ce vom mânca în depozite.

În concluzie, ar trebui să ne schimbăm radical modul de a gândi despre ceea ce înseamnă a slăbi și cum anume vom slăbi. Cum mintea noastră este cel mai mare dușman al nostru, trebuie păcălită. Și atunci cel mai bine este să ne schimbăm modul nostru de a privi procesul de slăbire.

Mulți oameni se străduiesc să slăbească, reușesc, și apoi se îngrașă dublu. De ce? Pentru că au privit procesul de slăbire ca pe ceva punctual. Pentru ați menține silueta pe termen lung este necesar să îți schimbi  pe termen lung STILUL DE VIAȚĂ!

Expresii de folosit atunci când ne apucăm de slăbit:
* Mănânc sănătos.
* Începând de acum voi avea alt stil de viață.
* Mănânc cât vreau, dar în ordinea care trebuie.
* Duminica e ziua mea de recompense gustoase.
* Două zile pe  săptămână țin post, pentru că mă voi simți excelent!
* Ce bine mă simt când mănânc mai puțin!

Înlocuiește cuvintele CURĂ și DIETĂ, atât din dialogul mental cât și din cel exprimat.
Rezultatele se vor vedea! Pentru că atunci când te obișnuiești cu un anumit stil de viață, te vei simți bine în fiecare zi, vei fi plin de energie, nu vei mai vrea să te întorci la stilul de viață dezordonat și haotic de dinainte.

AȘA CĂ SPUNE NU CUREI DE SLĂBIRE ȘI DA UNUI STIL DE VIAȚĂ POTRIVIT ȚIE!

author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)