yes
no
no
no

3 TRUCURI SIMPLE PENTRU 10 ANI ÎN MINUS

Niciun comentariu

Puține dintre noi, au timp dimineața pentru un machiaj artistic. Însă 5 minute este obligatoriu să ne acordăm, chiar și atunci când suntem în graba cea mai mare. Nu de alta, dar dacă te privești în oglindă și  te vezi cu cearcăne adânci, fața ternă și obosită, deja entuziasmul s-a dus pe jumătate. Așa că, vă propun o înviorare de dimineață în 3 pași simpli, chiar dacă aveți la dispoziție foarte puțin timp:
1. CORECTORUL
Corectorul ne salvează atâta vreme cât este potrivit cu nuanța pielii noastre și tipul de ten. Alege pentru corector un ton mai deschis decât nuanța pielii tale. E foarte importantă și consistența acestuia. Pentru a evita aglutinarea în ridurile fine din jurul ochilor îți recomand un corector fluid și hidratant.
Presează puțin corector cu degetul sau cu un burețel cosmetic în jurul ochiului, insistând în zona de sub ochi, pentru a acoperi mai bine cearcănele sau pungile.
2. MASCARA
Puțin rimel pe gene face minuni, chiar și în lipsa unui machiaj al ochilor. Odată cu pierderea elasticității pielii, pleoapa superioară a ochiului are o tendință descendentă, ceea ce dă privirii o expresie tristă și îmbătrânită. Aplică rimel pe genele superioare insistând pe colțul extern al ochiului. Îți recomand să folosești un rimel rezistent la apă, pentru a preveni orice fel  de „accident” neprevăzut. Nimic nu e mai inestetic decât un rimel „curs” pe față.
3. BLUSH-UL
Am văzut multe femei care se machiază și nu folosesc blush. Mi se pare o greșeală care le costă vreo câțiva ani în plus pe chip.
În schimb „bujorii” din obraji (în cazul în care nu îi ai în mod natural) îți șterg câțiva ani buni de pe chip. Deci folosește blush-ul cu încredere. Alege un ton natural, în funcție de culoarea pielii tale, o piersicuță sau un roz pal.
Până acum, noi toate știam că trebuie să zâmbim și să ne dăm cu blush în zona pomeţilor. Total greșit, ne spune un cunoscut make-up artist. „Atunci când zâmbiți, pielea se ridează iar blush-ul crapă. De asemenea, pomeții nu sunt zona ideală să aplicați blush-ul, pentru că sunt mobili, „pică” atunci când stați serioase. Ca să găsiți zona optimă pentru blush, ce vă dă impresia optică de lifting, puneți degetul mare pe osul de la ureche și întindeți degetul arătător spre baza nasului. Acolo este osul pometelui, pe el trebuie să aplicaţi blush-ul”, ne învață Goss.
Mai ales dacă folosești fond de ten și pudra, blush-ul este obligatoriu, ca notă de final. Oricum ar fi este de preferat acest machiaj minimalist decât un machiaj încărcat și prost făcut, care te poate îmbătrâni cu ani.

Astfel în 5 minute poți fi gata de plecare cu un look proaspăt. Felul în care arătăm zi de zi este foarte important pentru noi înșine, dar și pentru cei de lângă noi!
author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)