yes
no
no
no

PETALE DE TRANDAFIRI

Niciun comentariu

Instinctiv, asociem în mintea noastră, trandafirul sentimentului de iubire. Această floare nu oferă doar încântare sufletului ci face și minuni pe piele.
Uleiul esențial de trandafir are proprietăți antivirale, antifungice, antibacteriene. Este folosit în tratarea diverselor afecțiuni ale pielii, favorizează cicatrizarea mai rapidă a pielii, în cazul arsurilor, zgârieturilor, vânătăilor. Ameliorează simptomele asociate gripei și răcelii.
Apa de trandafir este un excelent tonic pentru față. Este folosită cu succes în tratamentul acneei.
Haideți să vedem cum ne mai pot ajuta aceste flori superbe și ce efecte benefice pot avea pe piele:
1. ANTIBACTERIAN: Uleiul esențial de trandafir este folosit cu succes pentru tratarea acneei și cicatricilor rămase pe piele
2. ANTIINFLAMTOR: Această proprietate este de ajutor în cazul acneei rozacee și eczemelor. De asemenea reduce vizibil petele solare și roșeața pielii.
Îți poți face singură, o mască calmantă acasă, din 3-4 petale de trandafiri lăsate la înmuiat în apă, 2-3 ore, apoi zdrobite și amestecate cu o linguriță de miere de albine. Masca se întinde pe față și se lasă în jur de 20 de minute. Are un efect calmant extraordinar!
3. ANTIOXIDANT: Acest rol se datorează nivelului ridicat de Vitamina C din compoziție. Acest puternic antioxidant protejează celulele pielii împotriva deteriorării mai ales în cazul expunerii la soare și la poluarea din mediul înconjurător.
4. HIDRATANT: Uleiul natural de trandafir, aplicat pe piele, menține apa în interiorul celulei, prevenind deshidratarea și lăsând pielea moale și catifelată.
5. PARFUM NATURAL: Foarte multe produse organice au incluse în compoziție esență de trandafir pentru mirosul delicat și foarte plăcut.
6. TONIC: Datorită proprietăților astringente, apa de trandafir reduce porii și conferă o strălucire aparte pielii.
7. RELAXANT: Cine nu a făcut măcar o dată în viață o baie cu petale de trandafiri? În afara misiunii lor romantice, petalele de trandafir,  în aromoterapie, fac minuni pentru relaxarea și calmarea minții, dar și pentru detoxifiere.


Vă doresc relaxare plăcută!


author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)