yes
no
no
no
Niciun comentariu


             
                         



                                                  DESERT PINK GRAPEFRUIT







             E destul de greu sa convingi un copil, sa manance branza proaspata de vaci, daca nu ii dai o forma,un gust,o culoare care sa il convinga ca e buna de mancat.Si daca il implici in conceperea si prepararea desertului sigur va avea macar curiozitatea sa guste produsul final.Iata un desert delicios , foarte simplu de facut , fara coacere , prin care ii oferi copilului tau o multime de nutrienti buni , un amestec fin de branzeturi de calitate, fructe proaspete si ciocolata cu 85% cacao.
   Iata reteta:

 Ingrediente:

   - branza proaspata de vaca (200 g)
   - Ricotta (200 g)
   - sirop de fructe (4 linguri)
   - zahar brun (o lingura) -optional
   - un pahar de frisca din smantana proaspata
   - ciocolata  cu 85 % cacao
   - un albus de ou
   - un grapefruit , struguri sau orice alte fructe vrei pentru decor

 Mod de preparare:

   Mixeaza pana obtii o pasta fina , branza de vaci , ricotta si frisca.Adauga apoi treptat doua linguri de sirop de fructe(noi am folosit sirop de cirese) .Decojesti un grapefruit , il tai bucatele mici , storci zeama si le adaugi in pasta de branza , amestecand usor cu o lingura de lemn.
   Ciocolata amaruie o tai bucati si o topesti pe bainmarin.Intre timp bati albusul de ou, cu o jumatate de lingurita de zahar , pana obtii o spuma tare.Dupa ce ciocolata se raceste putin , adaugi cate o lingura din spuma obtinuta din albusul de ou.Amesteca incet cu o lingura de lemn.
   Toarna in forme o cantitate generoasa de crema de branza si grapefruit , peste care adauga spuma de ciocolata.Lasa copilul sa isi foloseasca imaginatia si sa decoreze singur.
   Conteaza calitatea timpului petrecuta impreuna cu copilul tau!

   Pofta Buna!
author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)