yes
no
no
no

De ce sa te opresti din diete?

Niciun comentariu


                                       
   

    E atat de simplu!Trebuie doar sa te apuci de mancat.Nu ai cum sa slabesti si sa mentii greutatea,daca te infometezi.Si asta pentru ca,asa functionam de milioane de ani.Nu putem schimba atatia ani de evolutie.Pentru a supravietui specia umana a dezvoltat ceea ce numim ‘’rezerve’’.Atunci cand organismul primeste semnale de la creier, ca ar putea urma o perioada in care sa nu primeasca suficienti nutrienti ,mare parte a ceea ce mancam se depoziteaza in rezerve,consumandu-se minimul pentru procesele de baza.
  De aceea in timpul unei cure de slabire,organismul este epuizat.Chiar daca reusesti sa slabesti urmand vreo cura miraculoasa,in 95% din cazuri ,in maxim 6 luni te ingrasi la loc si chiar mai mult.Asta pentru ca , organismul depune in continuare tot in rezerve,pentru perioadele de infometare pe care le promiti ca le vei avea din nou.
  Ingrasarea este in mintea noastra.Daca ii dai organismului toti nutrientii de care are nevoie zilnic si nu il infometezi,el are inteligenta dobandita in milioane de ani de a-si echilibra singur greutatea.Doar asigura-l ca va primi tot ce are nevoie.
  Daca la infometare ,adaugi si sport in exces,esecul este garantat.Si nu e vorba aici numai de greutate,ci si de sanatate.
  Asa ca, mananca echilibrat,constant de 5 ori pe zi,putin la fiecare masa(eu recomand un singur fel de mancare ) , nu rontai nimic intre mese si pretuieste-ti corpul.Altul de rezerva nu ai!Nu-i vorbi urat,nu il infometa si asculta-l.El iti transmite informatii pretioase despre ce are nevoie.Iti garantez ca atunci cand, constant ii dai maximul de nutrienti necesari zilnic,el se va recalibra singur.
  Nu mai folosi in limbajul tau deloc cuvintele ‘dieta’ si ‘cura’.Au un impact emotional negativ , transmitand semnale organismului ca incepe o perioada de infometare.Si asa incepe ingrasarea!
  Opreste-te din diete si incepe sa traiesti!
author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)