yes
no
no
no

DESPRE MINE

Experiența mea de Farmacist, Specialist În Nutriție, Psihoterapeut în formare și Naturopat, m-a ajutat la crearea unui concept nou, a unui program aparte care a ajutat zeci de oameni să își schimbe stilul de viață.
Îmbinarea psihologiei emoțiilor cu Nutriția, ne oferă exemplul  perfect despre cum stăpânind emoțiile, câștigi lupta cu kilogramele.
Psihonutriția nu oferă diete și curele de slăbire ci un program și un stil pentru toată viața.
Ca și prescriptor de Remedii Florale Bach am șansa de a lucra cu un instrument unic în lupta cu mâncatul emoțional. Remediile florale lucrează la cel mai profund nivel al ființei noastre, ajutându-ne să transformăm emoțiile negative în gânduri senine și pozitive, ne ajută se identificăm și să  stăpânim stări emoționale care ni se par de necontrolat.
Experiența mi-a arătat că nici o afecțiune nu poate fi privită dintr-un singur unghi, nu poate fi privită ca o problemă punctuală,  ci ea trebuie analizată și tratată într-un context holistic. În același spirit, problemele legate de greutate nu pot privite doar din punct de vedere al unui context alimentar. De aceea, acest program de slăbit, îți oferă o gamă largă de instrumente pentru a putea mânca cu plăcere și a nu te mai îngrășa niciodată.

Experiența  Mea:
Farmacist Manager Farmaciile Grenis
Psihoterapeut în Formare Gamma Institut
Nutriționist Master Class International
Fitness Nutrition Diet Specialist
Diet And Nutrition Stonebridge University
Nutrition Coach Institute For the Psichology of Eating
Specialist Naturopatie și Suplimente Alimentare
Beauty School by Zenovia Mateescu București

Farm. Drd. Oana Gabriela Dumitrescu
Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)