yes
no
no
no

HOLISTIC BEAUTY

         

                    Ce inseamna Holistic Beauty and Antiaging  Therapy?   

        Holismul  se refera la intelegerea faptului ca fiecare parte din noi se raporteaza  la  intreg. Fiecare parte din organismul nostru se analizeaza, nu separat, ci raportat la intregul nostru ‘EU’: corp, minte spirit.
Terapia holistica a frumusetii si a sanatatii tine cont de interconectarea intregului nostru corp, cu emotiile si cu mediul inconjurator, avand impact asupra sanatatii generale a persoanei si bineinteles a pielii si frumusetii.
Am cautat definitia frumusetii si  nimic din ce am gasit nu m-a multumit pe deplin. Cea mai apropiata de adevar mi se pare: ‘Frumusetea este in ochii privitorului’, dar o fi suficienta  pentru a explica o industrie de multe miliarde de dolari anual?
Cuvantul  ‘frumusete’ isi are radacinile in biologie si defineste o unealta de atractie pentru  a asigura supravietuirea speciei. Asta implica ca ambii ‘parinti’ sa fie sanatosi. In natura ’frumos’ este echivalent cu ’sanatos’. In esenta  dorinta noastra de frumusete se transpune in dorinta de a fi sanatosi.
Astfel, o abordare holistica este  cea mai potrivita   in ceea ce priveste frumusetea si sanatatea, privind toate conditiile in care s-ar putea perturba aceste sisteme.
Emotiile, mediul inconjurator, personalitatea, stilul de viata, dieta, toate acestea pot influenta in bine sau in rau starea noastra de sanatate si frumusete.
Cu siguranta fiecare dintre noi cunoastem persoane care poate nu sunt ‘frumoase‘, in definitia actuala  timpurilor pe care le traim, dar care au ’acel ceva’ pe care nu il poti define si care te atrage ca un magnet. Cu siguranta este aura, energia fiecaruia dintre noi ’inner‘ beauty sau frumusetea venita din interior, care contribuie la alcatuirea frumusetii ca un intreg.
          Mentinerea sanatatii inseamna mentinerea vitalitatii, a energiei care se pierde o data cu varsta, mentinerea frumusetii si a tineretii pe o perioada cat mai indelungata.

          Pentru ca este important sa imbatranim frumos si sa avem o viata de calitate!     Farmacist, Specialist in Holistic Beauty Therapy si Antiaging Therapy, Specialist in Nutritia Antiaging si Naturopatie, Manager Farmaciile Grenis. [Oana Dumitrescu] (https://lh5.googleusercontent.com/-egE2kpYpUOI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAg/CUDh5bEAZDA/photo.jpg)